Uppdaterad dator

Uppdaterad dator :: KlimatSmartITTjänsten UPPDATERAD innebär att alla datorer alltid kan ha senaste utgåva av Operativsystem, Applikationer och Drivrutiner installerade. Dessutom med funktionsgaranti vilket innebär att de är både testade och kommer att fungera.

Friheten att på ett enkelt sätt alltid kunna lägga till applikationer, få datorn ominstallerad eller byta dator till en annan modell ger både individen och organisationen snabb och garanterad tillgång till en väl fungerande arbetsplatsmiljö. Vem vill inte ha en funktionsgaranti och att ha sin dator uppdaterad med det senaste?

Din uppdaterad dator som ny varje dag

Internet har gjort individen platsoberoende liksom vår tjänst som enkelt kan hålla datorn uppdaterad. Tack vare Internet kan en enskild dator ominstalleras och erhålla uppdaterade applikationer var den än är i världen. Lokalt sparade filer säkerhetskopieras alltid före en eventuell ominstallation. Du kommer varje dag uppskatta värdet av att datorn startar lika snabbt som när den var helt ny.

Förenkla er vardag!


Genom Klimatsmart IT erhåller kundens servicedesk ett administrativt gränssnitt som möjliggör att snabbt och enkelt med ett par enkla klick installera och ominstallera en dator utan att den lämnar skrivbordet. Tillgången till en självserviceportal ger dessutom varje enskild användare möjligheten att uppdatera sin egen dator med nya applikationer. Självklart kan vi även erbjuda era anställda support för att lösa alla frågor som rör användarens dator.

Redan imorgon kan ni vara igång med en fullt automatiserad hantering av organisationens datorer och applikationer.

Uppdaterad dator :: KlimatSmartIT
Vi hjälper er att åtgärda fel och potentiella haverier innan de drabbar den enskilda medarbetaren och därmed verksamheten.
Genom att välja en klimatsmart levande dator bidrar du till olika projekt certifierade av Gold Standard © ®.
När du arbetar med din klimatsmart dator kan du känna dig säker på att den både din dator och den bakomliggande miljön är säkert.

Kontakt

+46 (0)73-522 23 89

fredric.rylander@klimatsmartit.se

Besöksadress

Gustav III:s Boulevard 50, 5tr
169 73 Solna